Svensk Cater | Malmö

Svensk Cater är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden. De är en fullsortimentsgrossist med en uttalad strategi att vara nära sina kunder och sin marknad. De är en flexibel partner som ger god service, mervärden, lönsamhet och omtanke till alla sina kunder.

Svensk cater ägs av Euro Cater A/S och i koncernen ingår även Dansk Cater och Pol Cater. Den gemensamma omsättningen är ca 7,5 miljarder sek. Svensk Cater är rikstäckande och finns idag på 20 orter i Sverige, allt ifrån Gällivare i norr till Malmö i söder.

Läs mer om Svensk Cater på deras egen hemsida.


Svensk Cater är extra duktiga på närodlade och närproducerade produkter och samarbetar med Peter. J Skogström i ett spännande projekt för att stimulera restauranger att satsa på närodlade och närproducerade produkter. Peter inspirerar kockar med sina recept att laga god och kretaiv mat till sina gäster.

Skåne liksom överiga Sverige är fullt av spännande, och goda produkter i närområdet. När de levererar ut produkter till sina kunder så hämtar de upp andra på vägen tillbaka till sina lager. Effektivt och smart för miljön!

Brysselkålssallad
Sallad på brysselkål, svarta sesamfrön och Ingrid-Marie
En fräsch anrättning på brysselkål som passar fint till kyckling, fisk och annat ljust kött. Den lilla asiatiska touchen ger ett skönt intryck på tallriken.
Sällan möter konsumenten annat än kokta brysselkål så det här är nytt för många.

Recept
Strimla brysselkålen hela på en mandolin. Fräs brysselkålen glansig i smör, rör ned tunt skivad Ingrid Marie och ringar av rödlök. Smaka av med salt och rosépeppar. Smaka av med olivolja och färsk citron och blanda i de svarta sesamfröna.

Katarina Alwin AB - "flying marketing" | Fjrde Lnggatan 18 | SE - 413 27 Gteborg | Sweden
info@katarinaalwin.se | mobile +46 73 8105078